Новини

За добу на Чернігівщині згоріло два житлові будинки

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 2 пожежі, що виникли в приватному житловому секторі громадян. Їх причинами послужило коротке замкнення електромережі.

За інформацією ГУ ДСНС у Чернігівській області, 17 січня вдень сталася пожежа житлового будинку по вул. Єсеніна, що у м. Корюківка. Загоряння помітив сусід і викликав вогнеборців. На місце пригоди прибуло два відділення 9-ої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Чернігівській області та 1 відділення 18-ог державного пожежно-рятувального посту з охорони об’єктів. Рятувальники спільними діями о 14:13 пожежу локалізували, а о 14:53 остаточно ліквідували загоряння. Вогнем знищено покрівлю на площі 10 кв.м та майно, пошкоджено конструктивні елементи перекриття на площі 4 кв.м, внутрішнє облицювання стін на площі 30 кв.м.

Читайте також: На Чернігівщині у вогні загинуло двоє людей

Цього ж дня близько 19 години загорівся житловий будинок в с. Хомине Вертіївської територіальної громади Ніжинського району.

За викликом на місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної команди з с. Вертіївка та 2 чергових караули 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжина. На момент прибуття підрозділів вогнем було охоплено дах житлового будинку. Спільними діями пожежу о 19:45 було локалізовано, а о 22:20 остаточно ліквідовано.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено внутрішнє облицювання стін та майно.