Відео дня

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Featured Video Play Icon

Дорогі, рідні чернігівці!

Минає рік важких випробувань для України, для нашого красеня Чернігова, для нас усіх. 2022-й разом із війною приніс багато страждань і випробувань — забрав життя наших найкращих синів і доньок, забрав багато сил, здоров’я і нервів.

Але рік, що минає, об’єднав усіх українців і увесь світ навколо України. Рік, що минає, нагадав, що щастя і волю потрібно виборювати. Загартував українську націю і дав остаточно усвідомити, наскільки важливі не пустопорожні балачки, а кропітке державотворення. Показав, що треба не жити з простягнутою рукою, десятиріччями нарощуючи зовнішні запозичення України, а дбати про розвиток власної економіки, укріплення Збройних Сил і обороноспроможності.

Тож і за цю гірку науку, яка дається нам разом з біллю втрат, давайте подякуємо Господу Богу, народу і Збройним Силам України, і року, що минає.

А наступний рік нехай принесе Україні радість Перемоги і миру в кожну оселю! А Різдво принесе початок відновлення української економіки, Чернігова і всіх українських міст. Відновлення наших душ, нервів і здоров’я кожного чернігівця і кожного українця.

Слава Україні! Слава нашим Збройним Силам!

Слава місту-герою – Чернігову!

З Новим роком і Різдвом Христовим!