Новини

З локаціями для вигулу домашніх тварин – визначились!

Визначено локації, де наступного року планують облаштувати огороджені майданчики для вигулу собак.

Повідомляє Управління ЖКГ Чернігівської області.

Наприкінці серпня управління житлово-комунального господарства оголосило голосування за локації, на двох з яких наступного року передбачається обладнати пробні огороджені майданчики для вигулу домашніх тварин. Голосування тривало місяць і уже маємо результати.

Нагадаємо, для вибору надавався перелік із 7 можливих місць. Усього проголосувало 1414 осіб. Кожен міг обрати по 2 локації.

Голоси розподілилися наступним чином:

1. 558 голосів, 39,5 % – центр міста, в кінці бульвару по проспекту Миру, біля площі Дружби народів (біля перехрестя просп. Миру та вул. С. Русової).

2. 523 голоси, 37% – Мар’їн гай, з боку річки Стрижень, на ділянці вільній від дитячих та спортивних майданчиків та поза прибережною смугою.

3. 497 голосів, 35,1 % – Березовий гай по вул. Кільцева по дорозі до м-ну «Епіцентр».

4. 368 голосів, 26% – Перехрестя вулиць Київська та Гонча, з боку багатоповерхової житлової забудови.

5. 295 голосів, 20,9 % – мікрорайон Масани, зелена зона між вул. Незалежності та вул. Елеваторною за територією Католицького Храму.

6. 226 голосів, 16% – мікрорайон ЗАЗ ( біля заправки ОККО), на виїзді з міста.

7. 175 голосів, 12,4% – мікрорайон Шерстянка, зелена зона біля виходу з підземного переходу від вул. Івана Мазепи за продуктовими МАФами (земельна ділянка межує із смугою відведення залізної дороги).

Дві локації-переможці будуть детально вивчені різними службами щодо дотримання всіх будівельних і санітарних норм. І після їх рекомендацій буде визначено конкретне місце облаштування вигулу на кожній локації.