Новини

З фронту по ID-карту і в РАЦС: міграційники Чернігівщини відновили паспорт захиснику

 Працівники міграційної служби області першочергово відновили документи українському захиснику, який втратив їх під час боїв на сході. Тепер герой зможе здійснити довгоочікувану мрію і створити міцну українську родину.

Про це повідомили в УДМС у Чернігівській області.

Читайте також: Найтепліший за останні 16 років день: зима у Чернігові б’є рекорди

Як розказали в управлінні, щодня до них звертається багато людей  щодо відновлення втрачених чи пошкоджених документів. Це й не дивно, бо сьогодення в умовах війни диктує свої правила: хтось втратив паспорт тікаючи від російських окупантів, у когось ворог відібрав не лише документи, а й рідний дім. Та немало й тих, хто втратив паспорт захищаючи Україну на полі бою.

Цього разу  аби оформити паспорт громадянина України до міграційної служби Чернігівщини звернувся військовослужбовець – Сергій. Молодий чоловік розповів, що втратив ID-картку під час виконання бойового завдання  на Східному напрямку. Тож коли отримав довгоочікувану відпустку і  повернувся на рідну Чернігівщину одразу звернувся до міграційної служби, аби якнайшвидше оформити новий документ.

Весь час поки Сергій захищав Україну на полі бою, вдома на нього чекала  наречена. Тож після відновлення документів закохані планують одружитися.

Попри те, що прийом громадян в УДМС проводиться за попереднім записом, захисникам України оформлюють документи позачергово. Тож міграційники Чернігівщини уже оперативно відновлюють ID-картку нашого воїна.