Новини

Яким буде чернігівський Палац спорту?

Для створення Палацу спорту у Чернігові зроблено реальний крок. Маркетингове обгрунтування проєкту його розробники презентували у  міській раді. На цю зустріч запрошували усіх, кого цікавить перспектива розвитку спорту у Чернігові . Це вже друге предметне обговорення передпроєктної пропозиції.

“Те, що сьогодні починається у Чернігові, прецедент, який матиме гарне продовження і успіх. Порахували, скільки коштуватиме будівництво. Загальна площа приблизно 9300 м. кв. – 325 млн. грн. Але орієнтовно на 4-ий рік експлуатації ми отримаємо  дохід 16 млн., а витрати будуть – 11 млн.” – розповідає керівник проекту  Володимир Шумілін.

“Проєкт  досить великий. Дай Бог нам його реалізувати. Він буде одним з кращих в Україні”, – підтверджує начальник управління молоді та спорту ЧМР Андрій Дериземля.

” На сьогоднішній день будувати такий об’єкт саме на вул. Пушкіна – більш раціональне, обдумане і правильне рішення. Ми за нього проголосували, отримавши об’єктивну інформацію”, – зазначає Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

   Локація майбутнього Палацу спорту у Чернігові визначена. Далі справа за детальним проєктом. На його розробку та  реалізацію за наявності фінансових ресурсів  піде не менше трьох років.