Новини

Визначили десятьох кандидатів на заміщення вакантних посад у поліції Чернігівщини

Конкурс на заміщення вакансій до поліції Чернігівщини увійшов у завершальну стадію – десятьох кращих кандидатів невдовзі буде призначено на посади. Повідомляє Поліція Чернігівської області.

1 березня поліцейська комісія провела співбесіди з кандидатами на посади поліцейських, які успішно склали шість попередніх етапів конкурсного відбору (подачу документів, тестування рівня логічного й аналітичного мислення та професійних знань, військово-лікарська комісія, перевірка рівня фізичної підготовки, тестування особистісних характеристик та спецперевірки).15 кандидатів взяли участь в фінальному етапі конкурсного відбору на посади поліцейських роти поліції особливого призначення, поліцейських секторів реагування патрульної поліції, слідчого та дільничного офіцера поліції.Комісія визначила десятьох кращих кандидатів, яких невдовзі буде призначено на посади. Попереду в них — півроку захопливої інтенсивної підготовки у відомчому центрі професійного навчання Національної поліції України.

Також до 7 березня можна зареєструватися для участі у конкурсному відборі для заміщення посад:

• інспектора сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (смт Козелець) Чернігівського районного управління поліції;

• інспектора сектору реагування патрульної поліції Ніжинського районноговідділу поліції;

• поліцейського сектору реагування патрульної поліції Ніжинського районноговідділу поліції;

• поліцейського сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (смт Козелець) Чернігівського районного управління поліції;

• поліцейського сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності № 1 (м. Носівка) Ніжинського районного відділу поліції.

Щоб взяти участь у конкурсному відборі, необхідно заповнити анкету за посиланням:https://nabir.np.gov.uaПрийом документів та надання консультацій щодо умов прийому на службу здійснюється за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116А.

Телефон для довідок: (050)46-47-020, (067)46-91-128, (04622)3-12-59 з 9.00 до 18.00 щодня, крім вихідних та святкових днів.