Новини

Викрав авто і потрапив у ДТП: На Чернігівщині затримали автокрадія

 Оперативники кримінальної поліції Прилуцького району затримали 28-річного раніше судимого мешканця Харківщини за викрадення автомобіля. Зловмисника затримано до ізолятора тимчасового тримання, повідомляють у Секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Повідомлення про викрадення автівки надійшло до поліції 17 липня близько 6-ї години ранку. Потерпілий 37-річний місцевий мешканець розповів, що упродовж ночі з п’ятниці на суботу невідома особа заволоділа його легковиком. Автівка ночувала під будинком господаря у середмісті Прилук.

 При огляді місця зникнення автомобіля спеціаліст-криміналіст вилучив низку речових доказів.

Крадієм виявився 28-річний раніше судимий мешканець Харківської області. Викрадений автомобіль він відігнав у Полтавську область, де не впорався з керуванням та врізався у придорожнє дерево. Пошкоджений транспортний засіб поліцейські відшукали та вилучили.

 Сьогодні слідчий поліції затримав підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Особу поміщено до ізолятора тимчасового тримання.  Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України («незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно»). Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.