Новини

Вулиця Промислова залишиться перекритою до літа

Перекриття руху транспорту на вулиці Промисловій продовжили до 31 травня включно.

Нагадаємо, тут проводиться ремонт водопровідної мережі. Роботи на частині ділянки, що була перекрита раніше, по вул. Попудренка від житлового будинку № 12 до перехрестя з вул. Промисловою водоканал завершить  до 01 березня. На іншій частині ділянки, від перехрестя з вул. Промисловою до перехрестя з вул. Музичною, роботи ще тривають. Сьогодні виконком міської ради погодив перекриття саме цієї ділянки з 2 березня до 31 травня включно.

Як повідомлялося раніше, водопровід по вул. Промисловій діаметром 500 мм від вул. Попудренка до вул. Музичної було побудовано зі сталевих труб в 1979 році. На даний час він виробив свій термін експлуатації, має численні пошкодження. Через це виникають аварійні ситуації, що призводять до перекриття водопостачання населення та підприємств прилеглої до вул. Промислової частини міста Чернігова.

Проєктом реконструкції водопроводу передбачається заміна існуючого трубопроводу на поліетиленові питні труби класу ПЕ 100 SDR 17 діаметром 500 мм, заміна колодязів на нові залізобетонні, будівництво додаткових колодязів, перепідключення споживачів.