Новини

Втратила дім через обстріл росіян: поліцейські Чернігівщини евакуювали з прикордоння літню жінку

Днями росіяни вкотре цинічно обстріляли мирне населення на прикордонні Чернігівської області. Внаслідок обстрілу 72-річна мешканка одного з прикордонних сіл Семенівської громади залишилася без даху над головою.

Як повідомили в поліції області, першими на допомогу жінці прибули семенівські поліцейські – пенсіонерку службовим автомобілем евакуювали у безпечне місце.

Читайте також: Ворог обстріляв три громади на Чернігівщині: били з мінометів та гранатометів

За словами жінки, під час ворожого обстрілу вона була в будинку і почула сильний вибух. Внаслідок обстрілу у будинку вибиті вікна, пошкоджено дах, осколками посічені стіни. Оселя стала повністю непридатною для проживання самотньої літньої жінки.

Щойно ми дізналися, що внаслідок обстрілу росіян постраждав житловий будинок на прикордонні – одразу виїхали на допомогу пенсіонерці. На щастя, господиня вціліла. Вона взяла свої документи і, в чому була, сіла в службове авто поліції. Пенсіонерку ми евакуювали в безпечне місце. Спільно з місцевою владою знайшли літній жінці житло і відвезли її туди, – говорить начальник сектору поліцейської діяльності №1 (м. Семенівка) Володимир Єрмоленко.