Новини

Врятували 2 особи та 114 разів гасили пожежу


Упродовж минулого тижня з 15 по 22 лютого щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 196 чоловік особового складу та 65 одиниць основної і спеціальної техніки. Управління ДСНС України у Чернігівській області.


Вогнеборці врятували 2 особи та ліквідували 53 пожежі, 41 з яких виникли у житловому секторі громадян, 5 на об’єктах, 5 на транспорті, 2 сміття. Внаслідок пожеж у житлових будинках, що в селах Семенягівка, Шабалинів, Політрудня Михайло-Коцюбинської, Коропської та Городнянської територіальних громад відповідно загинуло троє людей. Ще двоє отримали травми.
Підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 59 разів залучалися для надання допомоги населенню та проведення інших невідкладних робіт, зокрема буксирування транспортних засобів, надання допомоги працівникам бригад екстреної медичної допомоги та поліції, демеркуризації приміщення, деблокування водія на місці ДТП. Також рятувальники 2 рази залучалися для виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.