Новини

Водіння напідпитку: вночі в Чернігові стались дві ДТП

Близько 22-ї години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Толстого автомобіль Volkswagen Vento наїхав на електроопору, а потім пошкодив паркан приватного будинку.

Патрульні, які прибули на місце, з’ясували, що водій під час руху відволікся від керування. Під час спілкування з громадянином інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду — 2,7 проміле. Також виявилося, що чоловік не має права керування транспортними засобами.

Поліцейські склали на кермувальника кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, що не має такого права) КУпАП.

Близько опівночі на вулиці Пухова екіпаж патрульної поліції звернув увагу на групу людей, що стояли поряд з автомобілем BMW 525, який мав пошкодження, характерні для ДТП.

З’ясувалося, що 27-річний чернігівець не впорався з керуванням і в’їхав в опору білборду. На щастя, ніхто не постраждав. У водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в його організмі — 1,59 проміле. Патрульні склали всі відповідні адмінматеріали.

Протягом ночі патрульні поліцейські виявили 5 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Патрульні нагадують: алкоголь і кермо несумісні! Керуючи автомобілем в стані сп’яніння, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших.

За інформацією Патрульної поліції Чернігівської області.