Новини

В Україні зросла кількість інфікованих коронавірусом до 26

Кількість інфікованих новим коронавірусом в Україні зросла до 26 осіб, повідомило у ніч на п’ятницю, 20 березня, міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) у соцмережі Facebook.

Читати також: На коронавірус захворіло вже 29 українців

“Ввечері 19 березня за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України зафіксовано п’ять нових випадків інфікування коронавірусом”, – йдеться у повідомленні МОЗ. Усі ці випадки виявлено в Чернівцях. За інформацією МОЗ, стан усіх інфікованих стабільний, вони перебувають в ізоляції.

В Україні зафіксовано також 3 смерть, пов’язану із зараженням на COVID-19. Як повідомило МОЗ, напередодні ввечері, в Івано-Франківську померла жінка, яку доправили до лікарні у важкому стані. “Тривалий час вона займалась самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після госпіталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19”, – зазначається у повідомленні.

Міністерство закликало при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково телефонувати сімейному лікарю та залишатися вдома.