Новини

У місті відкрився інклюзивний дитячий майданчик

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 15 жовтня завітав на офіційне відкриття інклюзивного дитячого майданчика на бульварі по пр.Миру, що навпроти ЦУМу.

Дитячий майданчик тут був і раніше, встановлювали його 8 років тому. Зважаючи на такий довгий час експлуатації, вже давно потребував капітального ремонту. Його повністю реконструювали, крім того зробили інклюзивним. Тобто тепер тут можуть весело й з користю проводити свій час також і діти з проблемами опорно-рухового апарату.- Створення такого майданчика – це дійсно слушна пропозиція. Вже прийшов час, щоб оновити існуючий майданчик і додати ігрову зону для дітей з особливими потребами. За мінімум коштів ми зробили ще одну цікаву локацію. Тут уклали гумовий настил, товщиною 3 см. Він досить м’який і комфортний для дітей. Майданчик дуже зручний. Сподіваюся, що він буде слугувати довгий час. Я вважаю, що цей проєкт влучно озвучений, і дуже добре, що нам вдалося реалізувати його в цьому році.

Для міського бюджету він обійшовся загальною вартістю близько 2,5 млн грн. Користуйтеся на радість дітям та будьте здоровими, – зауважив Владислав Атрошенко.