Новини

У місті починають підготовку до 30-річного ювілею Незалежності країни

У Чернігові розпочали підготовку до святкування 30-річчя незалежності України.

Міський голова Владислав Атрошенко на ранковій нараді доручив підлеглим  заздалегідь узгодити організаційні питання з Чернігівською ОДА аби зробити свято цікавим та змістовнимдля чернігівців і гостей міста.

– 30-річчя незалежності нашої держави – є визначним святом для всіх українців. Тому треба відповідально поставитись до організації святкування цієї ювілейної дати. Обов’язково треба мінімізувати у часі всі офіційні заходи, які стосуються покладання квітів, святкових промов тощо. Люди не мають стояти на сонці по півтори години на подібного роду заходах. 10 хвилин – це той максимум, який треба відвести на ці речі. Решту ж часу чернігівці та гості міста мають витрачати на більш цікаві події, які будуть відбуватись у різних локаціях Чернігова, – підкреслив мер.

 Що стосується всіх робіт по місту, Владислав Атрошенко попросив головних розпорядників зосередитись на якості робіт.

  • Максимум уваги прошу приділити реконструкції гарматної алеї на Дитинці. До цієї роботи треба віднестися з максимальною відповідальністю, – наголосив міський голова.  

Також Владислав Атрошенко доручив замінити огорожу біля будівлі колишнього банку по вул. Музейна,8, яка знаходиться на нижній частині Валу. Після реконструкції цієї будівлі у ній мають зробити музей Чернігова.