Новини

У місті минулої ночі поліцейські зловили двох п’яних водіїв

Цієї ночі в Чернігові патрульні виявили двох водіїв з ознаками сп’яніння. Про це повідомляє патрульна поліція на сторінці у ФБ.

Близько опівночі на проспекті Миру екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ-21011. Як з’ясувалося, за кермом перебував 36-річний житель села Количівка Чернігівського району.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього характерні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські повідомили громадянину про свої підозри та запропонували пройти медичний огляд у встановленому законом порядку, проте чоловік категорично відмовився. Повторив він свою відмову і за присутності двох свідків. Патрульні склали на водія адмінпротокол за ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Другий випадок стався близько третьої ночі. На вулиці 1-го Травня охоронці порядку зупинили авто Nisan Maxima, так само за порушення ПДР. Спілкуючись із 27-річним водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у медзакладі. Результат – 1,3 проміле. Цей громадянин також отримав протокол за керування автомобілем у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП) та піде до суду.