Новини

У лісосмузі знайшли тіло чоловіка: поліція з’ясовує обставини загибелі

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом смерті чоловіка, чий труп з ознаками насильницької смерті знайшли поблизу одного з сіл Чернігівського району.

Ввечері 5 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік села у лісосмузі знайдено тіло невідомого чоловіка. Як повідомили у поліції Чернігівської області, загиблий був напівроздягнений та частково прикиданий землею.

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції та керівництво Головного управління національної поліції в Чернігівській області, керівництво карного розшуку, керівництво Чернігівського райвідділу поліції, прокуратура та кінолог зі службовою собакою.

Поліцейські виявили на тілі загиблого чоловіка ознаки насильницької смерті.

Для подальшого дослідження правоохоронці вилучили зразки ґрунту і низку інших речових доказів.

Нині триває судово-медична експертиза. Поліцейські проводять заходи зі встановлення особи загиблого чоловіка. Його прикмети: вік близько 40-50 років, зріст 170-180 см, волосся сиве, коротке. Був одягнений у светр світлого кольору з коричневою полосою спереду, реглан світлий (на рукаві лейба «Адідас»).

Також поліцейські працюють над встановленням осіб, що можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Триває досудове розслідування.