Новини

У ДТП на вул. Рокоссовського постраждав пішохід

Вчора, близько 18-ї години, один з екіпажів під час патрулювання виявив дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Рокоссовського. За словами очевидців, подія сталася кілька хвилин тому. З’ясувалося, що на нерегульованому пішохідному переході автомобіль Chevrolet Lacetti наїхав на 70-річну жінку.

Повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Постраждала була при свідомості. За кілька хвилин її забрала карета швидкої допомоги. Біля автомобіля перебував 42-річний власник транспортного засобу та троє громадян, які повідомили, що вони пасажири цього авто. Під час спілкування з власником машини поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Пізніше підозри інспекторів підтвердив лікар-нарколог. Висновок – алкогольне сп’яніння.

На місце прибув слідчий з розслідування ДТП. Охоронці порядку встановили та опитали свідків автопригоди. Транспортний засіб доправили на арештмайданчик.Довідково: протягом вихідних патрульні виявили і задокументували 7 фактів керування транспортними засобами особами, які були з ознаками сп’яніння.