Новини

У Чернігові затримали квартирних крадіїв-гастролерів 

Співробітники Чернігівського районного управління поліції сьогодні у Чернігові затримали двох квартирних крадіїв.

Як повідомили у поліції Чернігівської області, до правоохоронців звернулась 71-річна мешканка Чернігова. Жінка повідомила, що під час її нетривалої відсутності вдома хтось побував у неї в помешканні. Зникли гроші та ювелірні вироби. На місце події негайно прибули оперативники кримінальної поліції.

Упродовж кількох хвилин поліцейські вийшли на слід підозрюваних у крадіжці. Двоє чоловіків якраз були в сусідньому під’їзді.

Поліцейські вилучили у підозрюваних викрадені гроші, а також ювелірні вироби. При собі зловмисники мали спеціальні знаряддя для швидкого відмикання замків.

Правоохоронці встановили, що обоє зловмисників (1979 та 1981 років народження) – не місцеві. Один – мешканець Волинської області, а другий – громадянин Російської Федерації. До Чернігова вони прибули сьогодні зранку зі злочинною метою. 

 Поліція помістила підозрюваних до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують чоловікам вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нині поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів по всій Україні.

Триває досудове розслідування.