Новини

У Чернігові запровадили додаткові рейси деяких автобусних маршрутів

У Чернігові запровадили додаткові рейси автобусних маршрутів № 21, 25 та 28 в окремі віддалені райони міста, аби люди могли дістатися до робочих місць і звідти додому. Повідомляє Управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради.

Таким чином, автобус № 21 щоденно, за окремими рейсами о ▪️6:28, ▪️6:56, ▪️18:20, ▪️18:48, рухаючись з кінцевої зупинки “Півці”  буде змінювати звичний маршрут, він звертатиме з проспекту Миру на вул. Козацька з подальшим рухом вулицями Громадська, Інструментальна та Литовська, і повертатиметься на проспект Миру в районі Обласної лікарні та прямуватиме до зупинки “Автозавод”.В зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки “Артозавод” рейси автобусу № 21 відбуватимуться о ▪️8:23, ▪️8:51, ▪️20:15, ▪️20:36. 

Читайте також: До уваги водіїв: У Чернігові перекриють рух вулицею Варзара

Автобус № 25 в робочі дні, за окремим рейсом о ▪️7:46, заїзжатиме до  району Півці з подальшим рухом вулицями Курсанта Єськова, Михалевича, проспектом Миру і далі за звичним маршрутом до зупинки “Завод Силікат”. В зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки “Завод Силікат” до району “Півці” рейси відбуватимуться о ▪️11:58 та о ▪️17:20. 

Автобус № 28 в робочі дні, за окремим рейсом о ▪️6:16, рухаючись від кінцевої зупинки “Залізничний вокзал” заїзжатиме на вул. Малиновська до зупинки “Лижна база”, з подальшим рухом  за звичним маршрутом до зупинки “Яцево”. В зворотному напрямку за аналогічним маршрутом від зупинки “Яцево” із заїздом на зупинку “Лижна база” автобус їхатиме о ▪️16:52.