Новини

У Чернігові вночі патрульні зупинили п’яного мотоцикліста: драгер показав 2,13 проміле

Сьогодні вночі під час дії комендантської години екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції виявив на вулиці Софії Русової мотоцикл Honda GLR. Водій проігнорував світловий та звуковий сигнали про зупинку та намагався втекти, проте за короткий час був змушений зупинитися.

Читайте також: У Чернігові проводять весняне прибирання доріг і підготовку до ремонтів

За інформацією патрульної поліції, за кермом мотоцикла перебував 32-річний громадянин. Також водій позбавлений права керування транспортними засобами за керування в стані сп’яніння і термін позбавлення ще не збіг.

Від самого початку спілкування з кермувальником інспектори помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,13 проміле.

Патрульні склали на чоловіка кілька адмінматеріалів, а саме: за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права), ч. 2 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно протягом року) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП.

Протягом доби, що минула, патрульні поліцейські виявили трьох водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.