Новини

У Чернігові відкриють ще 2 пункти масової вакцинації від Covid-19

У Чернігові відкриють ще 2 додаткових пункти масової вакцинації від коронавірусної інфекції. Скоріш за все їх розташують у спортивних залах загальноосвітніх шкіл в мікрорайоні Масани та на вулиці Рокосовського.  Розглянуть також можливість облаштування таких пунктів в мікрорайоні Шерстянка та в молодіжному центрі (колишній кінотеатр Щорса).

Відкрити додаткові пункти вакцинації у місті  наказав міський голова Владислав Атрошенко на щотижневій нараді. «Судячи з кількості містян, яких необхідно щепити, пунктів масової вакцинації у Чернігові має бути не менше 5, – підкреслив очільник міста. 

Нагадаємо, наразі в місті працює 3 пункти вакцинації – в приміщенні Деснянської районної ради, та 2 торгово-розважальних центрах – ЦУМ та Голівуд. Окрім цього, вакцинацію проводять в усіх поліклініках міста. Тут колють CoronaVac. Працюють також 7 виїздних бригад, які роблять щеплення від Covid-19 вакциною Pfizer в колективах.

З середи, 14 липня, у тестовому режимі з 16 до 19 години працюватиме пункт у ЦУМі. Якщо бажаючих отримати щеплення буде багато, то надалі пункти в ЦУМі і Голівуді будуть працювати і в робочі дні також.

На сьогодні у Чернігові від Covid-19 вакциновано І дозою – майже 20 тисяч людей, ІІ дозою – 9 730.