Новини

У Чернігові відбувся благодійний концерт на підтримку Юлії Скорик

19 серпня у Чернігові пройшов благодійний концерт-марафон на підтримку Юлії Скорик. Захід відбувався на Валу, біля пам’ятника Тараса Шевченка.

Там було організовано фотозони, працювали аніматори та художники. У програмі взяли участь відомі виконавці міста, а саме, музичні гурти ” Jam Bubble Band ” та ” Маяковський band”, гравці Ліги Сміху – команда “Сім’я”, народна артистка України – Марина Гончаренко.

Юля Скорик  наразі перебуває на лікуванні у Львові. Проте захід відвідала представниця від родини дівчинки – Вальковець Олена. Вона розповіла, що зараз вже зібрано 85 тисяч євро.

«67 тисяч залишається зібрати нам для повного погашення. Було встановлено 150 тисяч євро для того, щоб зробили трансплантацію печінки.» – розповідає Олена.

Співак Ігор Хонін радіє, що на крик про допомогу відгукнулося так багато небайдужих чернігівців. Адже це велика справа, і разом люди здатні подарувати маленкій дівчинці шанс на довге та щасливе життя.

Концерт проходив до десятої години вечора, багато людей долучились до благодійної акції та зробили свій внесок у спасіння дівчинки.