Новини

У Чернігові у чоловіка вилучили понад 10 кілограмів наркотиків

Під час обшуків у 30-річного чернігівця поліцейські виявили та вилучили наркотичні речовини на понад 400 тисяч гривень. Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

Лише в будинку підозрюваного було вилучено 7 кілограмів наркотичних речових – 76 поліетиленових пакетів та 16 паперових згортків з речовиною, схожою на марихуану, а також пристрої для куріння наркозілля. Того ж дня правоохоронці провели ще й обшук на дачі підозрюваного, де виявили такі ж пакети з речовиною, схожою на марихуану, загальною вагою близько 3,5 кілограми.

Читайте також: Телевізор, відеокамера, мобільні телефони: поліція у Чернігові затримала порушників комендантської години

Оперативні заходи проводили слідчі Чернігівського районного управління поліції спільно з Управлінням боротьби з наркозлочинністю у Чернігівській області.Вилучені пакунки поліція направила на проведення експертних досліджень.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Її максимальна санкція передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.Триває досудове розслідування.