Новини

У Чернігові п’яний водій зніс огорожу та дорожній знак

Вчора, близько 17-ї години, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Котляревського сталася дорожньо-транспортна пригода — легковик пошкодив паркан та збив дорожній знак.

Прибувши на місце, інспектори виявили автомобіль Opel Astra з механічними пошкодженнями, характерними для ДТП. Поряд з авто перебував 37-річний громадянин, який повідомив, що він був за кермом під час автопригоди.

Читайте також: У Чернігові поліцейські затримали «наркозакладчика» з партією «товару»

Поліцейські з’ясували, що під час руху кермувальник не обрав безпечної швидкості та відволікся від керування. У результаті стався наїзд на огорожу, дорожній знак та бетонний паркан.

Під час спілкування з водієм патрульні поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,97 проміле.

На громадянина склали кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Як ми писали раніше, протягом вихідних патрульні поліцейські виявили 17 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.