Новини

У Чернігові п’яний водій в’їхав у дорожній знак

Вчора, близько 18-ї години, патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Толстого сталася дорожньо-транспортна пригода — автомобіль Volkswagen наїхав на стійку дорожнього знаку “Пішохідний перехід”.

Як повідомили у патрульній поліції, інспектори з’ясували, що 28-річний водій під час руху, наближаючись до пішохідного переходу, відволікся від керування. В результаті сталася ДТП. На щастя, ніхто не постраждав.

Читайте також: З мінометів та БМП російські окупанти обстріляли прикордонні села на Чернігівщині

Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,59 проміле.

Також виявилося, що громадянин не має права керувати транспортними засобами.

Патрульні склали низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобом особою, яка не має такого права) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Відповідні комунальні служби повідомили про завданні збитки вуличношляховій мережі.

Протягом доби, що минула, патрульні поліцейські виявили 7 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.