Новини

У Чернігові облаштовують нові міні-сквери

У Чернігові розпочали роботи з облаштування двох нових міні-скверів.  На розі вулиць Любомира Боднарука та проспекту Перемоги працівники Зеленбуду створюють п’ятикутну зону відпочинку з вертикальним озелененням та плющем у стилі параметризму.

За інформацією пресслужби міськолї ради,  у сквері мають висадити спіралевидно сформовані хвойні дерева. Унікальності скверу мають надати фігурно підстрижені кущі легендарних героїв: Миколи Селяниновича, Василіни Мікулішни, Ставра Годіновича, Князя Володимира та Забави Путятішної. Нове освітлення, лави та урни – все це також буде у новому міні сквері.

 Незабаром і на вул. Родимцева, на площі біля Молодіжного театру, буде облаштований новий міні-сквер, який стане окрасою цієї локації та просто зручним місцем для очікування театральних вистав та відпочинку чернігівців. Кілька тижнів тому на вул. Мстиславській та вул. Родимцева уклали нове дорожнє покриття та встановили нові гранітні бордюри. Також на цій локації буде проводитись реконструкція тротуарів. Старе асфальтне покриття замінять на нову тротуарну плитку. Роботи з облаштування скверу вже розпочалися.