Новини

У Чернігові капітально ремонтують дитячий садок №27

У Чернігові триває капітальний ремонт дошкільного навчального закладу №27 , що розташований на вулиці Преображенська,18-а.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Наразі у садочку, розрахованому на 120 дітей, вже замінили покрівлі скатного даху на металочерепицю, провели капітальний ремонт зовнішніх мереж та мереж 1-го поверху каналізації, водопроводу, електромереж. Частково відремонтували систему опалення, повністю замінили систему вентиляції. Також провели капітальний ремонт всіх групових  приміщень, дитячих туалетних кімнат, спальних кімнат з заміною віконних блоків.

Наразі тут триває заміна підлоги на першому поверсі, ремонт музичної зали та інших господарчих приміщень закладу.

Також у приміщеннях дитячого садку оновлені стелі та освітлення. У коридорах встановлені пожежні гідранти. При вході у дитячий садок облаштований ґанок з пандусом.

Фінансування капітального ремонту дитячого садка №27 здійснюється з міського бюджету. У 2020 році було реалізовано робіт на суму майже 3,9 млн грн, у 2021 році – на суму близько 7 млн грн. У 2022 році ремонт має бути завершений, із залишку робіт на суму 2,5 млн грн майже на півмільйона вони вже виконані.