Новини

У Чернігові готують пункти обігріву

Цієї зими в Чернігові, як і кожного року, при сильних морозах працюватимуть пункти обігріву. За правилами, вони відкриваються при температурі повітря -15˚С і нижче.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Поки діють карантинні обмеження, у Чернігові офіційним пунктом обігріву буде тільки приміщення ГО «Чернігівський центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних» (вул. Святомиколаївська, 33). Зайти туди щоб обігрітися зможуть усі, кому загрожує переохолодження і хто потребує такої допомоги. Кожному надаватиметься тимчасовий прихисток, ковдра, гарячий чай та інша допомога відповідно до потреб.

У разі покращення епідеміологічної ситуації, відміни/пом’якшення карантинних заходів у місті розгорнуть додаткові пункти обігріву. Вони діятимуть при міських лікарнях №1, 2, 3, 4, обласної лікарні, Чернігівському обласному центрі радіаційного захисту та оздоровлення населення, Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних, а також територіальних центрах соціального обслуговування. За підготовку місць для обігріву у цих закладах відповідають керівники.

У разі потреби свої мобільні пункти обігріву готові розгорнути рятувальники міста.