Новини

Трагічна пожежа на Чернігівщині: загинуло двоє дітей

У с. Іржавець Прилуцького району вранці 25 травня сталася пожежа, у якій двоє дітей загинули,  ще дві дитини та двоє дорослих постраждали.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Чернігівській області, займання сталося в житловому будинку по вул.Святотроїцька. На  момент прибуття рятувальників в помешканні спостерігалось горіння й щільне задимлення.

Читайте також: Пожежа на центральному ринку Чернігова: Що палало?

Господиня, яка встигла вибратися з палаючої оселі разом з молодшим сином, своєю подругою та її дитиною, повідомила, що в будинку залишилися ще двоє дітей.

В одній з кімнат рятувальники виявили непритомних хлопчика і дівчинку 13-ти та 12-ти років. Їх винесли з палаючої оселі та передали медичним працівникам. На жаль, медики констатували факт загибелі дітей.

 Одну з постраждалих жінок та 10-річного хлопчика каретою швидкої медичної допомоги доправили до Ічнянської міської лікарні.

Вогнеборці о 4:50 локалізували та о 6:50 остаточно ліквідували пожежу. Загалом до гасіння пожежі було задіяно 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни, перекриття будинку та майно.

Причина пожежі наразі встановлюється. За фактом трагедії правоохоронні органи проводять розслідування.