Новини

Торгував фальсифікованим алкоголем та цигарками: у Чернігові викрили зловмисника

В Чернігові поліція викрила торгівця фальсифікованим алкоголем та цигарками. Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

В Чернігові дільничним офіцером поліції було виявлено факт незаконної торгівлі алкогольними напоями. На місце одразу була викликана слідчо-оперативна група поліції. У присутності понятих правоохоронці описали та вилучили усі ємності — 200-літрові діжки, м’які упаковки зі спиртовмісною сумішшю та скляні пляшки.

Загальна кількість виявленої рідини під час документування злочину становить понад тонну. Всі зразки направлено на проведення експертних досліджень.

Крім цього, під час обшуку поліцейські виявили та вилучили близько півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору.

За цим фактом слідчий Чернігівського райуправління поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури відкрив провадження за частиною 3 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Триває досудове розслідування.