Новини

Святкування Дня міста в Чернігові. Що передбачили організатори?

На святкування Дня міста до Чернігова завітають Сергій Бабкін та гурт Беz Обмежень.  Святкову програму оприлюднило Управління культури міської ради.

Упродовж двох днів, 25-26 вересня, чернігівців та гостей міста чекає насичена культурна програма. Так, 25 вересня  на Граматній алеї Валу о 10 годині ранку розпочнеться ART-week-2.0

Традиційно на Красній площі  Чернігова пройде парад військових духових оркестрів – початок о 15 годині.

О 15:30 у пониззі Катерининської церкви відбудуться показові виступи військових оркестрів.

З 17 години на Алеї Героїв стартує розмовник «Дерев’яне мереживо». На Красній площі у цей час гостей та чернігівців розважатиме академічний симфонічний оркестр «Філармонія» під орудою Миколи Сукача.

Святковий концерт за участю Сергія Бабкіна та гурту Беz Обмежень розпочнеться на центральній площі міста о 19:30. Завершиться перший день святкувань феєрверком о 21:30.

26 вересня масові заходи розпочнуться о 10 ранку на Гарматній алеї Валу та у сквері Богдана Хмельницького – ART-week-2.0 та напуковим пікніком.

З 12 години заплановані виступи військових оркестрів у  різних локаціях міста – сквер Б.Хмельницького, сквер біля ЦУМу, мікрорайон Масани, мікрорайон Шерстянка та сквер Березовий гай.

У 15 годині на міській малій сцені стартує батл танцювальних стилів. Змагання за звання кращого фристайлера міста.