Новини

Святковому салюту бути!

26 вересня в Чернігові таки відбудеться святковий салют до Дня міста! Дозвіл на його проведення, передбачений вимогами чинних на сьогодні в місті Правил благоустрою, погодив щойно виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Повідомляє Чернігівська міська рада.

Детальний план святкових заходів буде оприлюднений протягом доби, а в загальних рисах про них на засіданні виконкому розповів заступник міського голови Олександр Ломако. Пряма мова:

– На загальноміській нараді чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вже повідомив, що у зв’язку з ситуацією з коронавірусною хворобою ми відмовилися цього року від великого концерту на Красній площі.

Але все одно День міста – це свято, і чернігівці заслуговують на святкування цього дня. Ми без великого скупчення людей плануємо провести в суботу і в інші дні на площі традиційний фестиваль Чернігів The best і виступи духових оркестрів. На жаль, так само через коронавірус цього року не буде параду оркестрів – тому що серед тих оркестрів, які ми запрошували, є випадки, коли їхні учасники захворіли і там всі на самоізоляції.

Тому не буде параду оркестрів, але будуть виступи духових оркестрів на різних локаціях Чернігова. І традиційно буде виступ почесного громадянина міста Чернігова пана Сукача з колективом оркестру філармонії. А також буде святковий салют о 21 годині на Красній площі.