Новини

Смертельна ДТП на Славутицькій трасі: зіткнулися два легковики

Трагічна аварія сталася 30 червня близько 16 години на автодорозі Чернігів-Славутич (М.Коцюбинська ТГ), Чернігівського району. Зіткнулися два легкові автомобілі. У результаті ДТП 2 людини загинули, ще одна отримала травми.

Про це Новому Чернігову повідомили у Секторі комунікації поліції Чернігівської області.

За інформацією поліції, 59-річний мешканець Славутича за кермом легковика рухався автодорогою «Славутич – Чернігів». Під час обгону другого автомобіля він наїхав на пішохода – 53-річного чернігівця, який рухався по узбіччю зустрічної смуги. Повертаючись на свою смугу руху, славутичанин зіткнувся з попутним автомобілем, обгін якого так і не завершив.

Обидві автівки з’їхали в кювет та перекинулись, врізавшись у дерева. Водії обох транспортних засобів загинули на місці події. Пішохода з травмами госпіталізували.

Загиблих водіїв довелося деблокувати з понівеченого транспорту. Для цього залучалося відділення АРЧ АРЗ СП м. Чернігів (3 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки (САРМ-Л)). 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.Слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту відкрив провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).

Триває досудове розслідування.