Новини

Скейт-парк відкрито

Це два майданчики, де можна займатися екстремальними видами спорту: кататися на скейтбордах, самокатах, роликах і BMX-велосипедах. Ці види спорту з кожним роком знаходять все більшу кількість прихильників серед дітей та молоді. І наше місто не є виключенням. Сучасний скейт-парк стане не лише осередком сучасної молодіжної субкультури, а й простором для прихильників здорового способу життя.

Урочистості відбулися за участю чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Він привітав усіх присутніх з відкриттям скейт-парку, який так давно вже всі очікували.

“Я думаю, що скейт-парк ми зробили не поганий, сподіваюсь, він вам подобається. У майбутньому ми зробимо ще кілька таких схожих локацій. Зараз для цього розглядаємо мікрорайон Масани, Березовий гай. Цей скейт-парк побудований за кошти платників податків – ваших батьків. Тож хочу попросити вас, щоб ви його берегли, каталися вже тільки тут і більше не пошкоджували міську інфраструктуру. Також хочу подякувати усім, хто в цьому брав участь: і підрядників, і проєктантів.” – повідомив міський голова.

Будівництво скейт-парку – це дворічний проєкт. Загальна його вартість – 5,6 млн грн. Зараз вже витрачено – 4 млн грн. Залишилося зробити огородження, лави та освітлення.

Фото: Віктор Кошмал