Новини

Сьогодні перекриють вул. Доценка і Космонавтів. Як буде рухатись міський транспорт?

З 17 серпня по 4 вересня 2020 року, у Чернігові в зв’язку з проведенням ремонтних робіт, буде перекрито рух автотранспорту на перехресті вул. Доценка та вул. Космонавтів.

Повідомляє Чернігівська міська рада.

На період проведення ремонтних робіт вносяться тимчасові зміни в рух громадського транспорту:

– Тролейбуси маршрутів № 6, № 7 скорочуються до кінцевої зупинки «2-га міська лікарня», тролейбусний маршрут № 8 тимчасово припиняє рух до закінчення перекриття по вулиці Доценка.

– Автобуси маршруту № 1 рухатимуться за своїм маршрутом від проспекту Перемоги до перехрестя з вулицею Рокоссовського, потім по вулицях Рокоссовського, Всіхсвятській, Пухова і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

– Автобуси маршруту № 11 рухатимуться за своїм маршрутом до перехрестя вулиці 1-го Травня з вулицею Рокоссовського, потім по вулицях 1-го Травня, Бєлова, Пухова і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

– Автобуси маршрутів № 26 і № 44 рухатимуться за своїми маршрутами від вулиці Шевченка по вулиці Рокоссовського до перехрестя з вулицею Всіхсвятською, потім по вулицях Всіхсвятській, Пухова і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

– Автобуси маршруту № 30 рухатимуться за своїм маршрутом від вулиці Шевченка по вулиці Рокоссовського до перехрестя з вулицею Доценка, потім по вулицях Рокоссовського, 1 Травня, Бєлова, Кільцевій і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.