Новини

Родинам загиблих поліцейських Чернігівщини вручили державні нагороди

В Управлінні поліції Чернігівської області, 14 червня вручали державні нагороди членам сімей поліцейських.

Поліцейські Олександр Яцик, Дмитро Лук’яненко, Володимир Настич, Дмитро Музирьов та Олексій Христенко віддали свої життя, захищаючи рідну землю від ворога.

Читайте також: У Чернігові судитимуть чоловіка за крадіжку телевізора з лікарні

У перший день війни під час охорони центру керування польотами Ніжинського авіазагону  від крилатої ракети загинув Олександр Яцик.

28 лютого поліцейські спецназівці разом з військовими та мирними жителями села потрапили під інтенсивний обстріл ворога. Військові рф застосували системи залпового вогню «Смерч». На жаль, Дмитро Лук’яненко, Дмитро Музирьов, Володимир Настич та Олексій Христенко загинули. Вони сумлінно виконували свій службовий обов’язок та до кінця стояли на захисті громадян.

Указом Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) всіх п’ятьох поліцейських.

Пам’ять героїчно загиблих поліцейських хвилиною мовчання вшанували чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, керівництво поліції,  батьки та колеги Героїв.