Новини

Рівень алкоголю перевищував норму у 22 рази: у Чернігівському районі спіймали водія без документів

В Іванівській громаді на дорозі, яка веде до водойми, поліцейські виявили автомобіль Chevrolet Aveo, що застряг в багнюці. Водій легковика перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поліцейські притягнули водія до відповідальності за низку порушень правил дорожнього руху. 

Про це повідомляє поліція області.

Читайте також: Не зреагував на зміну руху: на Чернігівщині у ДТП постраждав мотоцикліст

17 червня з одного з сіл Іванівської громади до поліції надійшло повідомлення про небезпечний рух селом легковика Chevrolet Aveo. Відпрацьовуючи виклик, інспектори відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції виявили вказаний автомобіль. «Шевроле» застряг у багнюці на дорозі до місцевої водойми.

Під час спілкування з 39-річним водієм поліцейські помітили у чоловіка ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест у встановленому законом порядку. Прилад «Драгер» показав, що в крові чоловіка міститься 4,33 проміле алкоголю. Це майже в 22 рази перевищує гранично допустимий рівень.

Також виявилося, що чоловік не має жодних документів ні на транспортний засіб, ані на право керування ним.

Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за низку порушень правил дорожнього руху:

протокол за ч. 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння);

постанову за ч. 2 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, що не має права керування транспортними засобами);

постанову за ч. 1 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом без реєстраційних документів).