Новини

РАЦС у Чернігові може переїхати до міського палацу культури

Чернігівський РАЦС може невдовзі переїхати до міського Палацу культури. Відповідна пропозиція надійшла від керівництва  Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

 Про це сьогодні, 1 червня, під час розширеної наради у міській раді заявив чернігівський мер Владислав Атрошенко.

 За його словами, Палац урочистих подій належить місту. Наразі його орендує міністерство юстиції, у якого немає грошей на ремонт будівлі.

Начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Мінюсту, що включає і Чернігівську область, запропонувала перевести навіть шлюбні церемонії до Палацу культури. А всі платні послуги, які проводяться міністерством, щоб були на партнерських засадах з підприємством міста – Палацом культури. Пропонують «переграти» функціонал і віддати це приміщення під міські задачі, адже існуючи функції, можливо, не потребують такої площі приміщення, – зазначив міський голова.

 На думку Владислава Атрошенка, паркову зону та паркінг біля Палацу урочистих подій можна розширити. А само приміщення потрібно відремонтувати і використати на потреби міста. Тож мер дав доручення підлеглим визначитися з цим питанням.