Новини

Програма заходів на День міста 2020

У 2020-му через коронавірус довелося змінити деякі плани святкування.

Повідомляє Чернігівська міська рада.

Розпочинаються урочистості у суботу, 26 вересня.

Об 11:00 у сквері імені Б. Хмельницького проходитиме третій науковий пікнік, під час якого планується встановлення рекорду з наймасовішого запуску повітряних зміїв, а також концертна програма.

В той же час на Красній площі розпочнеться фестиваль «Чернігів The Best».

О 14:00 – на бульварі по проспекту Миру розпочне свою роботу майстерня «ETNO-KRAFT»: там можна буде побувати на різних майстер-класах та атракціонах тощо.

В цей час у проходитиме Tattoo дефіле військових оркестрів, а також у сквері імені Б. Хмельницького можна відвідати виставу «Врятоване кохання» від ГО «Голос Батьків» та інклюзивного театрального проєкту «Покоління NEXT».

О 15:00 – у сквері імені Б. Хмельницького пройде танцювальний батл від студії «Like One».

А о 16: 00 у тому ж сквері розпочнеться екскурсія від амбасадорки Людмили Светенок «Топ-фото краєвидів Чернігова» та презентація паспорту Мандрівника Міста Легенд.

О 17:00 – на Валу відбудеться відкриття історико-скульптурної композиції.

О 18:00 – проходитиме церемонія нагородження переможців та учасників фестивалю «Чернігів The Best».

О 20:00 – на головній площі міста розпочнеться концертна програма від симфонічного оркестру «Філармонія», а о 21:00 – відбудеться святковий салют.

У неділю, 27 вересня, о 12:00 у Літньому театрі, чернігівці можуть відвідати концерт-посвяту «Оперний сюрприз» від Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ.

О 14:00 – на бульварі по проспекту Миру продовжить свою роботу майстерня «ETNO-KRAFT».

О 18:00 на Малій міській сцені на Алеї Героїв також відбудеться концерт-посвята «Оперний сюрприз» від Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ.