Новини

Пожежа житлового будинку у Киїнці: господар з опіками у лікарні

Протягом минулої доби на території Чернігівської області виникло 5 пожеж, із яких чотири в житловому секторі громадян.

За інформацією ГУ ДСНС у Чернігівській області, причинами загорянь послужило необережне поводження з вогнем господарки помешкання та необережність під час куріння господаря.

Так, 29 вересня о 1 годині ночі до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, що в с. Киїнка Киїнської територіальної громади Чернігівського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу із м. Чернігова у приміщенні спостерігалось задимлення та тління підлоги на площі 1 кв. м. Вогнеборці пожежу о 01:17 локалізували, а о 01:26 остаточно ліквідували. Врятовано житловий будинок та майно господаря. У результаті пожежі 61-річний господар помешкання отримав опіки ІІ та ІІІ ступенів нижніх кінцівок та каретою швидкої допомоги був доставлений до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні.

Унаслідок пожежі вогнем пошкоджено підлогу та речі домашнього вжитку. Ймовірною причиною пожежі послужила необережність при палінні господаря будинку.