Новини

Поліція склала протокол на чернігівця, який порушив умови самоізоляції

Поліція склала протокол на 58-річного чоловіка, який у ніч з 13-го на 14-те квітня при перетині українсько-російського кордону підписав згоду про самоізоляцію, але порушив її. Він мав два тижні перебувати на самоізоляції в одному з сіл Чернігівського району. Через кілька годин після прибуття в село, чоловіку стало зле і він одразу повернувся до Чернігова у квартиру, де мешкає дружина.

Повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

“До медиків чоловік звернувся 15 квітня зі скаргами на застуду. Проведений експрес-тест на COVID-19 виявився негативним. Згодом на самопочуття почала скаржитися й дружина. 21 квітня у неї взяли аналізи для перевірки на наявність в організмі коронавірусної інфекції. Результат тестування виявився позитивним і 22 квітня жінку госпіталізували до інфекційного відділення лікарні. Наступного дня медики виявили інфекцію і у чоловіка. Наразі він почуває себе добре та перебуває на самоізоляції.

За самовільне повернення чоловіка з села до Чернігова, що є порушенням умов самоізоляції, поліцейські склали на чернігівця протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень”, – мовиться в повідомленні.