Новини

Поліція опитала керманича човна, який травмував людину на Десні

Сьогодні співробітники Чернігівського районного управління поліції знайшли та опитали керманича човна, який декілька днів тому травмував плавця у р.Десна.

Як повідомили у  поліції Чернігівської області, знайшовся й транспортний засіб. Увесь час човен перебував у гаражі батька. Сьогодні зранку правоохоронці оглянули човен та вилучили його для проведення подальших слідчих дій.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за статтею 291 Кримінального кодексу України — порушення чинних на транспорті правил, якщо це спричинило тяжкі наслідки. Максимальна санкція покарання — позбавлення волі на строк до п’яти років.

Ступінь тяжкості наслідків правопорушення буде встановлено в результаті судово-медичної експертизи ушкоджень, отриманих плавцем. Це відбудеться після завершення потерпілим курсу лікування.

Нагадаємо, 18 липня на річці Десна моторний човен наїхав на чоловіка.  Потерпілого госпіталізували до лікарні. Гвинтами човна йому пошкодило руку. Наразі чоловік перебуває у медичному закладі. Зі слів свідків та записів камер відеоспостереження поліція з’ясувала керманича човна та місце його перебування.