Новини

Поліція Чернігівщини затримала «любителя» дитячої порнографії

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам у Чернігівській області спільно з прилуцькими слідчими під процесуальним керівництвом прокуратури викрили 37-річного мешканця Прилук у зберіганні порнографічних матеріалів за участю дітей.

Як повідомили у поліції Чернігівської області, під час санкціонованих обшуків у зловмисника виявили та вилучили вдома мобільний телефон, у якому чоловік зберігав дитячу порнографію.

 Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури повідомила прилучанину про підозру за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 301-1 (умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій або умисне її придбання, або умисне зберігання, ввезення в Україну, перевезення чи інше переміщення дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження). Її максимальна санкція передбачає позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.