Новини

Пішли до Небесного війська: на Чернігівщині поховали двох Захисників

На Чернігівщині 29 серпня провели в останню путь двох загиблих воїнів – Ігора Гулу та Анатолія Овсенюка.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

У Чернігові попрощалися з солдатом Анатолієм Овсенюком, який помер від отриманих поранень.

Анатолій Овсенюк народився 15 березня 1969 року в селі Дяків Хмельницької області. Закінчив місцеву середню школу та вступив до Полонського механізаційного училища. Після закінчення училища працював у колгоспі трактористом. Проходив строкову службу, з 2008 року проживав у місті Чернігів та працював у магазинах мережі АТБ. Згодом влаштувався на роботу до комунального підприємства.

В умовах повномасштабної війни боронив Батьківщину від загарбників. Під час виконання чергового бойового завдання отримав поранення. Проходив лікування у Чернігові, але 26 серпня 2024 року серце воїна зупинилося назавжди внаслідок отриманих поранень. Поховали воїна-героя на кладовищі Яцево.

У селі Велика Дорога Ніжинського району сьогодні попрощалися з молодшим сержантом Ігорем Гулою. Він народився 17 серпня 1969 року.

В умовах повномасштабної став на захист Батьківщини. 25 травня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання отримав тяжке поранення. Був евакуйований з поля бою та направлений до медичного закладу. Лікарі Києва боролися за життя воїна, але 27 серпня 2024 року його серце зупинилося назавжди. Попрощалися у Ніжині, поховали на кладовищі села Велика Дорога.