Новини

Пішла по гриби і заблукала: на Чернігівщині у лісі “усім світом” шукали літню жінку

Поліція спільно з рятувальниками, кінологами зі службовими собаками, лісниками та небайдужими місцевими мешканцями розшукала літню жінку, яка пішла по гриби та заблукала.

Вдень 28 червня до Чернігівського райуправління поліції надійшло повідомлення про зникнення 85-річної жительки одного з сіл Чернігівського району. Жінка ще о 6:30 ранку пішла до лісу по гриби та не повернулася додому.

Про це повідомила поліція Чернігівського району.

Читайте також: На Чернігівщині у річці Ревна потонув житель Тернопільщини

Після отримання повідомлення про зникнення пенсіонерки її пошуки негайно розпочали правоохоронці Чернігівського райуправління поліції, рятувальники, лісники, кінологи з пошуковими собаками та небайдужі місцеві жителі. Близько 22-ї години вечора вдалося встановити місцеперебування зниклої. Бабуся знайшлася майже за десять кілометрів від свого села.

Неушкоджену пенсіонерку доставили додому. Рідні літньої жінки щиро подякували всім пошуковцям за допомогу, а також звернулися зі словами подяки поліцейським на лінію «102».

У поліції нагадують, що на території області для населення діє тимчасова заборона відвідування лісів і в’їзду до них транспортних засобів (крім транзитних шляхів).