Новини

Палали будинки, знищено техніку: окупанти били по Чернігівщині з артилерії, мінометів та дронами

Минулої доби російські окупанти завдали 21 удар по прикордонню Чернігівщини. Атакували з мінометів, артилерії, застосував безпілотники та FPV-дрони. Зафіксовано 94 вибухи.

Читайте також: 50 вибухів за добу: на Чернігівщині внаслідок ворожих обстрілів горів ліс

Семенівська громада:

Окупанти били у напрямку сіл Угли, Олександрівка, Галаганівка (двічі), Архипівка, Лубʼяне, Янжулівка та Хотіївка (тричі). Через влучання російських снарядів пошкоджена сільгосптехніка та будинки.

Новгород-Сіверська громада:

обстріляли села Михальчина Слобода (6 разів), Камʼянська Слобода, Гремʼяч (двічі) та Красний Хутір. Внаслідок обстрілу у двох селах виникли пожежі в житлових будинках, знищено трактор із причіпом.

За інформацією поліції Чернігівської області, окупанти атакували з дрона цивільного чоловіка, який трактором з причепами перевозив сіно. Місцевий 50-річний чоловік дивом вцілів, однак вибухом знищено трактор та причіпи з сіном. 

Також внаслідок обстрілів населених пунктів прикордоння пошкоджено будинки та господарські споруди. Люди не постраждали. 

Поліція Новгород-Сіверського району документує наслідки ворожих атак. Відомості про подію будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).