Новини

П’яний водій віз сім’ю і потрапив у ДТП

На проспекті Миру при в’їзді в Чернігів сталася ДТП – легковик жовтого кольору врізався у відбійник.

Повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Поряд з автомобілем були двоє дорослих (чоловік і жінка) та дитина близько чотирьох років. Помітивши поліцейських, чоловік та жінка намагалися залишити місце пригоди, забравши дитину із собою.

Завдяки свідкам патрульні швидко з’ясували, що особи, які намагаються утекти, їхали у жовтому ВАЗі і потрапили в ДТП. Чоловік перебував за кермом, а жінка з дитиною були пасажирами.

Від самого початку спілкування охоронці порядку помітили у громадянина зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Поведінка водія стала зрозуміла патрульним, коли вони перевірили його дані. Виявилося, що рішенням суду громадянин позбавлений права керування транспортними засобами за кермування в стані сп’яніння.

Поліцейські склали на водія кілька адміністративних матеріалів, а саме: за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння вчинене повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом собою, що позбавлена права керування) КУпАП. Автомобіль доправлений на арештмайданчик. Для оцінки поведінки дорослих у відношенні до власної дитини на місце прибув співробітник ювенальної поліції.

До всього цього патрульні викликали на місце ще й слідчо-оперативну групу, оскільки під час поверхневої перевірки виявили у водія пакет з рослинною речовиною, схожою на коноплі.

На щастя, ніхто не постраждав.