Новини

П’яне ДТП на 1 Травня: поліція знайшла водія, який втік

Патрульні розшукали позашляховик, який спричинив ДТП та поїхав з місця пригоди. Про це інформує патрульна поліція на сторінці у ФБ.

Вчора близько десятої вечора патрульні отримали інформацію, що на вулиці 1-го Травня сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих, – позашляховик Lexus, рухаючись заднім ходом, наїхав на ВАЗ-21099, пошкодив його та поїхав з місця пригоди. Крім марки авто, заявник указав його реєстраційний номер та напрямок, у якому той поїхав.
Поки інспектори одного з патрульних екіпажів на місці ДТП оформляли необхідні матеріали, їхні колеги відпрацьовували орієнтування з розшуку зниклого автомобіля. За допомогою системи камер відеоспостереження “Мережа безпеки” протягом нетривалого часу поліцейські визначили місце перебування транспортного засобу та зупинили його.
Як з’ясувалося, за кермом позашляховика перебував 44-річний чернігівець. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, що згодом підтвердив висновок лікаря-нарколога.
Патрульні склали на водія три адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всі матеріали направлені до суду.