Новини

Новгород-Сіверські поліцейські затримали торговця наркотиками

Оперативники Новгород-Сіверського районного відділу поліції викрили 24-річного мешканця Коропської громади, який займався розповсюдженням наркотичних засобів. Чоловіка затримали та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє поліція області.

Читайте також: З мінометів, артилерії та РСЗВ: окупанти за добу 8 разів обстрілювали Чернігівщину

Днями поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що мешканець Коропської громади торгує забороненими наркотичними засобами.

Правоохоронці задокументували факт збуту наркотиків. Також провели санкціонований обшук в оселі зловмисника. В ході обшуку поліцейські виявили та вилучили близько трьох десятків рослин коноплі, суху подрібнену речовину зеленого кольору, сухі рослини коноплі вагою понад двох кілограмів, гроші отримані від злочинної діяльності та мобільний телефон.

Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Новгород-Сіверської окружної прокуратури повідомив про підозру зловмиснику за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вона визначає відповідальність, зокрема, за збут наркотичних засобів або психотропних речовин, вчинений повторно.

Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

Триває досудове розслідування.