Новини

Нічні перегони містом: поліція затримувала п’яного водія

Сьогодні, близько шостої ранку, на вулиці Незалежності патрульні помітили автомобіль AUDI, водій якого грубо порушував правила дорожнього руху.

Як повідомили в патрульній поліції,  інспектори подали водієві сигнал про зупинку через гучномовець та проблискові маячки. Водій не відреагував. Його автомобіль продовжив рух та збільшив швидкість.
Втім, погоня тривала недовго. Вже на перехресті вулиць Красносільського та Глібова чоловік не впорався з керуванням, скоїв наїзд на стовп. На щастя, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Водій від госпіталізації відмовився, а транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень. Під час спілкування з порушником, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування в медичному закладі показало, що рівень алкоголю в його організмі майже у 8 разів перевищив допустиму норму – 1, 53 проміле.

У підсумку, на 24-річного кермувальника охоронці порядку склали ряд адміністративних матеріалів, серед яких протокол за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння), за ст. 122-2 ( Невиконання водіями вимог про зупинку) винесли постанову за ч.1 ст 122 (Порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.